Skip to content

Pozrite si zoznam členov VZDORu-strany práce, ktorí kandidujú na kandidátke Socialistov.sk: Vo vnútri nájdete predvolebné plagáty našich kandidátov

Na kandidátke Socialistov.sk ( 25 ) nájdete 16 členov VZDORu-strany práce.

Celú kandidátku nájdete TU: https://www.socialisti.sk/kandidati

Nestoja za nami žiadni sponzori a zámožní ľudia. Nie sme na nikoho špagáte a na to sme nesmierne hrdí. My sa zodpovedáme len a len Vám, poctivým pracujúcim.

Robíme čo je v našich silách, no nie je to ľahké, bojovať proti tomuto kapitalistickému systému, v ktorom vládnu oligarchovia, smotánka a úzka „elita“ najbohatších ľudí, ktorí si vďaka svojmu bohatstvu môžu dovoliť všetko a dnešní poplatní kapitalistickí politici tak tancujú, ako oni pískajú…

No naša vízia je svet slobodný, svet v ktorom slovo človek má ešte svoju váhu, sme humanisti a marxisti zároveň. Nie sme ľudské zdroje, sme ľudské bytosti a vždy sa pobijeme o práva pracujúcich a sme pyšní na svoju triedu! Budeme vždy bojovať za statočných pracujúcich, za Vás a nás, ktorí tvoríme pravé hodnoty.

Budeme vždy stáť v opozícii proti kapitalizmu a jemu poplatným politikom, stranám a mecenášom. Bojujeme za socializmus poučený z chýb z minulosti, obohatený o poznatky prítomnosti a s víziou do budúcnosti.

Nesmierne ďakujeme všetkým našim podporovateľom, hlboko si to vážime, lebo bez Vás by sme tu neboli.

Boj za lepší a spravodlivejší svet pokračuje !

Lepší svet nie je možný, on je nevyhnutný !

Ďakujeme Vám za dôveru, nesklameme.

Vzdor-strana práce- Vždy na strane pracujúcich !

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *